keskiviikkona, marraskuuta 10, 2010

Arvontaa toisaalla

Iinulla, josta vähän aikaa sitten tilasin kankaita, on meneillään blogiarvonta, jossa voi voittaa kivan lasten hamekaavan ja kertoa samalla lempikaavaansa tarjolla olevista vaihtoehdoista. Alla on mun lempparini. Käykäähän osallistumassa!

tiistaina, marraskuuta 09, 2010

Tiistai-illasta nautiskelua

Ensin sytytetään kynttilät.


Sitten vedetään villasukat jalkaan.


Ja lopuksi kaivetaan neuletyö esille.


Joku toinenkin otti rennosti telkkarin ääressä.


sunnuntaina, marraskuuta 07, 2010

Uusi yritys

Lauantai-aamuna tuli ommeltua vielä toinen pussukka, joka onnistui jo vähän paremmin (ja päätyikin sitten lahjaksi sen ensimmäisen yritysen sijasta. Tähän silitin tukikankaan ulompaan kankaaseen. Pussin yläreunat menevät edelleen väärin, vetoketju pitäisi varmaankin "taittaa" ulomman kankaan sisään sivusaumoja ommellessa. Kankaat pysyivät samoina, vetoketjun väri vain vaihtui.


Viikolla saapuivat myös Iinun kaupasta tilattu paketti. Noista sameteista olen ajatellut tehdä koirille hupparit. Tänään tuli myös käytyä oma vaatekaappi läpi ja kasattua kaikki pois heitettävä vaatteet kasseihin. Trikoopaitoja ja yhden fleece-kerraston jätin käytettäväksi koirien vaatteissa. Vanhoista trikoopaidoista tulee varmaan ainakin vuoret huppareihin.


Kaivoin tänään esille myös kesken olevan February Lady Sweaterin. Juuri katselin Ravelrystä, että olen sitten aloittanut sen kaksi vuotta sitten... No, enää puuttuisi hiha ja puolikas, että jos se vaikka tänä vuonna valmistuisi.

torstaina, marraskuuta 04, 2010

Lahjontaa

Pikkusiskolla oli nimipäivä kaksi viikkoa sitten ja tänä iltana valmistui yksi osa nimipäivälahjaa. Sankari ei ole käynyt pariin viikkoon, joten lahjan myöhästyminen on ihan sallittua. Jos ei tule käymään isosiskonsa luona, ei voi syyttää tätä lahjan viivästymisestä ;)

Ensimmäistä kertaa kokeilin tällaisen pussukan ompelua. Kankaat ovat Eurokankaasta ja ohjeen katsoin täältä. Ei ihan tullut mallikappaleen näköinen, itse tehdyn näköinen kylläkin.

keskiviikkona, marraskuuta 03, 2010

Ulkomuoto ongelmia

Huomasin tänään töissä, että blogin otsikkoalue oli aika kiinnostavan näköisen, kun selaimena oli IE. Itse käytän Firefoxia niin en ollut koko asiaa huomannut aiemmin. Nyt on taas vähän fiksailtu ja blogi näyttää IE:ssäkin oikealta. Paitsi meillä töissä, jossa on nähtävästi tosi vanha selain...