torstaina, heinäkuuta 27, 2006

My sister went to Oxford and all she brought me...

Juu, tuliaisia tuli ja osa oli neulontaan liittyviäkin. Kirjahyllyä koristavat nyt Stitch 'n Bitch Nation ja Happy Hooker. Ja tehtävien töiden lista sen kun kasvaa.

Saunasukat valmistuivat viikonloppuna ja Baudelairet pääsivät puikoille. Ensimmäinen sukka on jo valmis, toista pitäisi saada aloitettua.

Salainen neuleystävä houkutti suuresti, mutta nyt se jää kyllä välistä. Ehkä joskus sattuu kohdalle vielä toinen suomalainen kierros. Totesin, että pankkitilin saldon kannalta on parempi pidättäytyä. Koiranhankinta ja epätietoisuus työpaikasta syksyllä painoivat tällä kertaa vaa'assa enemmän. Jos tarvitsette kielitaitoista tradenomia töihin, niin täällä on sellainen. Epätoivo alkaa iskeä ja lähettelen hakemuksia paikkoihin, joihin ei ole mitään mahdollisuuksiä päästä. Jos siis teet työksesi rekrytointia ja olet saanut hakemuksen ihmiseltä, jolla ei ole vaadittavaa työkokemusta/elämänkokemusta/mitä tahansa kokemusta, se on luultavasti multa. Kirjanpitäjäksi en ole sentään hakenut, tunnen rajoitukseni.

EDIT: Lisäsin tuonne sivuun tilauslinkin Blogilistaa varten, sen pitäisi toimiakin.

Ei kommentteja: