maanantaina, maaliskuuta 05, 2007

Akateemisesta

Maantantaita piti tänään parantaa tulemalla kotiin Akateemisen kautta. Interweave Knits tarttui tietenkin sieltä mukaan ja kaikkea ihanaa tehtäväähän sieltä löytyi. Ullakin ilmestyi sunnuntaina, mutta tällä kertaa sieltä ei tuntunut sellaista oman näköistä neulottavaa löytynyt. Ehkö ihan hyväkin asia, neulottavien lista on kuitenkin sen verran pitkä.

Lisäksi Akateemisestä tarttui mukaan kiva muistikirja ja liimaa. Eräässä blogissa ihastelin neulemuistikirjaa (anteeksi, en enää muisti kenen blogi se oli) ja ajattelin apinoida hyvää ideaa. Nyt mulla on siis odottamassa kaunis muistikirja. Koska mitkään niistä parista kymmenestä muistikirjasta, jotka mulla pyörii kaappien nurkissa, ei ole sopivia. Seuraavaksi pitäisi vaan alkaa tulostamaan ja liimaamaan. Totesin, etten selvästikään ole askarteluihminen, koska mulla ei ollut ollenkaan liimaa kotona.

Ruskea neulejakkukin edistyy, puoliväli alkaa jo häämöttää. Laskuvirheitä on tullut vain muutama ja ne on onneksi huomattu ajoissa. Aion toistaa samat virheet etuosaa tehdessä, silloinhan ne eivät ole enää virheitä vaan kuuluvat asiaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköinen jakku tulossa:)