torstaina, lokakuuta 27, 2011

Kun mikään ei valmistu

...kaikki on kesken ja koko ajan tulee lisää juttuja, jotka haluaisi tehdä.

Yhdet korvakorut sentään sain tehtyä ihan kokonaan. Nämä tulivat aiemmin tekemäni kaulakorun kavareiksi. Hopeiset osat, Preciosa-kristallit ja kivihelmi, en ole varma onko jonkin sortin jaspis vai mikä. Olen nuo joskus Sinooperistä ostanut ja olivat muistaakseni vain kivihelmen nimellä.


Joo, kaikki on tosiaan kesken. Puikoilla on huivi, hopeaketju valmistuu vähitellen, viikonloppuna pitäisi askarrella yksi juttu, Tukholmasta tarttui mukaan domino-paloja, joista haluaisin tehdä riipuksia (siis kuinka vaikeeta on löytää ihan normaali domino-peli? Täytyi ostaa se Ruotsin reissulla, kun en ollut onnistunut muualla siihen törmäämään) ja sen sijaan, että tekisin mitään edellä mainituista lisäilen mieluummin Pinterestiin kuvia jutuista, jotka haluaisin tehdä.

4 kommenttia:

Liisa T. kirjoitti...

Ihanat korvakorut! :) Tuttu tunne, kun keskeneräiset projektit valtaavat asunnon. :P

Eeva kirjoitti...

Niin tuttu tunne. Minulla on tällä hetkellä pukoilla kahdet sukat, koiran neule, pipo, yhdistä villasukista vain toinen valmis, keskeneräisiä kortteja, keskeneräisiä koruja kaksi ja mielessä monta asiaa joita haluaisi ja pitäisi tehdä! :) Silti mitään ei saa valmiiksi asti :P

Melissa kirjoitti...

Kauniit korvikset. sama vika mulla välillä ja kekskeneräisiä on sitten nurkat täynnä. Mutta sitten tulee hetkiä kun ne keskeneräiset teen loppuun :)

Helinä kirjoitti...

Kauniit korvikset:-)