lauantaina, huhtikuuta 08, 2006

Hullut päivät

Hullut päivät pitäisi kieltää lailla. Olen tuhonnut kahden päivän aikana laatikollisen Brunbergin suukkoja ja hieman alkaa suklaa tulla korvista ulos. Ja eihän siellä edes myydä lankaa! Ei ainakaan täällä Tampereella.

Kävin hulluilla päivillä torstaina ja kerrankin lähdin liikkeelle oikein taktiikan kanssa. Olin oven rivassa roikkumassa jo hieman ennen kahdeksaa aamulla ja heti ovien auettua suuntasin alusvaate/yöasuosastolle. Sovitin ja ostin haluamani yöasun, suuntasin kolmanteen kerrokseen toteamaan, että siellä oli niin paljon porukkaa, etten viitsinyt vaivautua kiertämään, kävin ostamassa ne kirotut suukot, salaatin lounaaksi, shampoota ja Vogue knitting -lehden. Kaikkeen tähän meni aikaa puoli tuntia eikä ruuhkaa ollut nimeksikään (Hah haa, teille kaikille, jotka olette kärsineet hirveistä jonoista ja ihmispaljoudesta). Töihin päästessä olin silti aivan läkähtynyt. Ja tänään sinne pitäisi lähteä uudestaan...

Koivunlehtishaali on taas edistynyt tällä viikolla hitaasti, mutta varmasti. Lankaa tuntuu kuluvan, mutta edistyminen on silti minimaalista. Ei taida olla mitään toivoa saada sitä tehtyä äitienpäiväksi. No, äidille kuulemma riittää, että se on valmis kesäksi. Tänään täytynee tilata lisää tuota drops alpacaa, äiti kun meni valkkaamaan värin, jota ei kaupasta löydy valmiiksi.

Sain kännykän laturinkin takaisin tiistaina ja sain taas puhua sydämeni kyllyydestä. Sitä tulee yllättävän orpo olo, kun huomaa, ettei voi soittaa kellekään, vaikkei varsinaista asiaa olisikaan.

1 kommentti:

laurar kirjoitti...

Hehe, tein just Treen Stockalle pari samanlaista tehoiskua - ja vielä neljän jälkeen. Auto parkkiin rautatieasemalla, siihenhän ei saa kuin max 36 minuutiksi ja sitten kauheeta laukkaa kaikki kerrokset läpi. Eka päivänä löysin jopa farkut ja toisena kaikkea sälää Akateemisesta. Tehokasta :)