sunnuntaina, maaliskuuta 06, 2011

Haalari poikineen

Ompelin tänä viikonloppuna koirille trikoohaalareita. Piirsin kaavat koirille mittojen mukaan ja olen tosi tyytyväinen lopputuloksiin. Tein kaavojen piirtämisen jälkeen yhden koekappaleen, jota sitten sovitin koirille ja piirtelin siihen suoraan tarvittavat muutokset.

Edin haalari on väreiltään vähän pliisu mun makuuni, täytyy tehdä seuraava jostain kivemmasta kankaasta. Helmin haalari on sen sijaan väreiltään aivan ihana! Siinä kelpaa lähteä agility-harjoituksiin. Molempien haalareiden trikookankaat ovat Eurokankaan palalaarista.
Lopuksi vielä tuotekehityksen sovitusvaihe á la Helmi. Köllöttelyyn sopivuus on tärkeintä.

7 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Ihania! :D Aivan mahtavia, ihan tulee vauvan potkupuvut mieleen! ;) Muutenkin blogisi vaikuttaa kivalta, joten jään seurailemaan! Toivoittavasti ei haittaa jos lissään blogi seuraamieni blogien listaan.

Miikkuli kirjoitti...

Kiitos Eeva! Ja tottakai saat lisätä blogin luettujen listalle :)

Tiina kirjoitti...

Voi että kun on suloisia potkareita!
Meitin koiruudet saavat manttelit päälle vain kovilla pakkasilla. Eikä yksi heistä tykkää siitäkään yhtään! Teidän omia nuo eivät näytä vaivaavan!

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Voi mitä rakkauspakkauksia täällä on. :)) Teetkö mahd. omilla ohjeilla nuo vaatteet vai onko sinulla kaavat niihin saatu jostakin? Olisiko sinulta mahd. saada kaavoja / vinkkejä vaatteisiin? Terv. AHT Teppo ja Mari

Miikkuli kirjoitti...

Olen muokannut noihin haalareihin kaavat parin eri netistä löydetyn kaavan perusteella. Voisin kaivella kaavan esille ja laittaa jonkinlaisen postauksen noiden haalarien teosta. Kaavojen muokkaus menee mulla yrityksen ja erehdyksen kautta, joten saan varmaan aikaiseksi vain sellaisen "tältä sen pitäisi näyttää" kaavan :D

Anonyymi kirjoitti...

Jes, kiitos tunnustuksesta :)))
Hei toki jos raaskit jakaa kaavaohjeita niin otetaan kyllä vastaan hyvin lämpimin mielin.:)) Kiitos.:DD
Pimale ja Teppo

sarza kirjoitti...

Ihania! :) Meillekkin tällänen!