Jauhelihaspagettivuoka
400g jauhelihaa
1 sipuli
jauhelihamaustetta
n. 5 dl vettä
2 rkl tomaattipyreetä
n. 2 dl Aura-juustoa muruina
1 pss mozzarellaraastetta
n. 3,5 dl tummaa minispagettia
Paistetaan jauheliha ja sipuli pannulla ja maustetaan jauhelihamausteella.
Lisätään vesi ja tomaattipyree sekä Aura-juusto.
Laitetaan vuokaan raa'at spagetit ja vähän mozzarellaraastetta.
Lisätään jauhelihakastike ja sekoitetaan.
Levitetään päälle loput mozzarellaraasteesta.
Paistetaan uunin keskitasossa 200 asteessa 20-30 minuuttia.
400g jauhelihaa
1 sipuli
jauhelihamaustetta
n. 5 dl vettä
2 rkl tomaattipyreetä
n. 2 dl Aura-juustoa muruina
1 pss mozzarellaraastetta
n. 3,5 dl tummaa minispagettia
Paistetaan jauheliha ja sipuli pannulla ja maustetaan jauhelihamausteella.
Lisätään vesi ja tomaattipyree sekä Aura-juusto.
Laitetaan vuokaan raa'at spagetit ja vähän mozzarellaraastetta.
Lisätään jauhelihakastike ja sekoitetaan.
Levitetään päälle loput mozzarellaraasteesta.
Paistetaan uunin keskitasossa 200 asteessa 20-30 minuuttia.
Jälkiruoaksi tein pätkismuffinsseja. Ohje on Kinuskikissan blogista.
Kaupasta tarttui mukaan myös Burda Plus -lehti, jossa oli ihania mekkojen kaavoja. Ikävää vaan, että lehti on muovikääreessä, joten ikinä ei oikein tiedä millaisia kaavoja sieltä löytää. Olen kerran ennenkin ostanut tuon lehden, mutta silloin kaavat olivat pienoinen pettymys. Suurin osa oli aika kauheita. Tässä numerossa oli kuitenkin useampikin kiva kaava, joita voisi kokeilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti